Loxone domotica voor bedrijven

Netgroep is trots om een betrouwbare partner te zijn in de implementatie van Loxone Domotica-oplossingen, met een speciale focus op bedrijfsgebouwen en recreatieve faciliteiten. In deze snel evoluerende wereld van technologie en automatisering, biedt Loxone innovatieve, intelligente en geïntegreerde oplossingen om uw werk- en recreatieomgeving efficiënter, comfortabeler en duurzamer te maken.

​Als ervaren partner begrijpt Netgroep de unieke behoeften van uw bedrijf en recreatiefaciliteiten. Wij streven ernaar om Loxone Domotica naadloos te integreren in uw bestaande infrastructuur en tegelijkertijd de prestaties te optimaliseren voor een soepele, intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

​Van verlichtingsbeheer, klimaatregeling en energiemonitoring tot toegangscontrole en beveiliging, Loxone biedt een breed scala aan oplossingen die zijn ontworpen om uw dagelijkse activiteiten te stroomlijnen. Netgroep werkt nauw samen met Loxone om uw bedrijfs- of recreatieruimte te transformeren in een slimme omgeving die is afgestemd op uw behoeften en die van uw bezoekers, klanten of werknemers.

​Kies voor Netgroep als uw betrouwbare Loxone partner en ontdek hoe wij uw bedrijfsgebouw en recreatieve faciliteiten naar een hoger niveau van efficiëntie en comfort kunnen tillen.

Hoi,

Ik ben Matthijs van Roemburg, Domotica expert bij NetGroep en ik begeleid je met alle liefde naar een oplossing waar je niets meer aan hoeft te doen.

Maak een afspraak

Samen uw behoeften analyseren

We identificeeren samen de specifieke vereisten en wensen van uw bedrijfsgebouw of recreatiefaciliteit om een op maat gemaakt domoticasysteem te ontwikkelen.

Systeemontwerp

We creëeren een gedetailleerd plan voor de Loxone-oplossingen, inclusief hardware, software en integratie met bestaande systemen..

Installatie en configuratie

We implementeeren de Loxone-hardware en -software, configureer de automatiseringsscenario’s en zorg voor naadloze integratie.

Training en ondersteuning

We bieden gebruikerstraining en voortdurende technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal functioneert en aan de verwachtingen voldoet.

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creëert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Loxone Domotica is een toonaangevend automatiseringssysteem voor bedrijfsgebouwen en recreatiefaciliteiten, gericht op energie-efficiëntie, comfort en veiligheid.

Loxone kan verlichting, verwarming, koeling, zonwering, beveiliging, toegangscontrole, audio/video, en nog veel meer automatiseren.

Loxone verbetert energie-efficiëntie, verhoogt comfort en veiligheid, en vereenvoudigt de bediening van verschillende systemen binnen het gebouw.

Ja, Loxone kan worden geïntegreerd met verschillende systemen en apparaten via gestandaardiseerde protocollen zoals KNX, Modbus, en DALI.

Ja, Loxone kan op afstand worden bediend via de Loxone App, beschikbaar voor smartphones, tablets en computers.

Ja, Loxone kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwe als bestaande gebouwen, met minimale aanpassingen aan de bestaande infrastructuur.

Ja, Loxone-systemen optimaliseren energieverbruik en helpen om energie te besparen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Azure Virtual Desktop is een cloudgebaseerde virtuele desktopinfrastructuur (VDI) die u in staat stelt Windows- en Linux-desktops en -apps op elk apparaat uit te voeren. Het biedt beveiligde, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven van elke omvang.

AVD is geïntegreerd met het Azure-platform en biedt unieke voordelen zoals elasticiteit, kostenoptimalisatie en naadloze integratie met Microsoft 365 en andere Azure-services.

AVD ondersteunt Windows 10, Windows Server, Windows 7 (met Extended Security Updates) en Linux-gebaseerde besturingssystemen.

Ja, u kunt uw bestaande applicaties en data migreren naar AVD, wat zorgt voor een soepele overgang zonder downtime of gegevensverlies.

AVD biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Azure Active Directory-integratie, multi-factor authenticatie, versleuteling van gegevens en inzicht in beveiligingsrisico’s.

AVD kan op bijna elk apparaat worden gebruikt, inclusief Windows, macOS, iOS, Android en HTML5-webbrowsers.

AVD biedt uitstekende prestaties, zelfs over trage of onbetrouwbare netwerkverbindingen, dankzij geoptimaliseerde protocollen zoals Remote Desktop Protocol (RDP) en RemoteFX.

Ja, AVD kan worden geïntegreerd met andere cloud- en on-premises infrastructuur, waardoor u flexibiliteit en keuze hebt in uw IT-omgeving.

AVD biedt hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid door gebruik te maken van Azure’s wereldwijde datacenterinfrastructuur en automatische load balancing.

Ja, u kunt uw bestaande beveiligings- en beheertools integreren met AVD, waardoor u een consistente beveiligings- en beheerervaring krijgt.

AVD ondersteunt een breed scala aan applicaties, van productiviteitssoftware tot grafisch intensieve 3D-applicaties en alles daartussenin.

Ja, u kunt voorwaardelijke toegangsbeleid implementeren om de toegang tot AVD te beperken op basis van locatie, apparaattype, gebruikersgroep en andere criteria.

AVD maakt gebruik van Azure’s ingebouwde back-up- en disaster recovery-oplossingen, zoals Azure Backup en Azure Site Recovery, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een calamiteit.