Slimmer en efficiënter in de cloud

Netgroep: performance IT voor het MKB

Waarom zou je maximaal betalen voor clouddiensten die je niet 24/7 gebruikt? De cloud kan veel efficiënter, en daardoor goedkoper. Wij zijn gespecialiseerd in performance IT voor het MKB. Dat betekent dat we slimmer kijken naar clouddiensten, zodat jij onderaan de streep kosten bespaart. Ondertussen kies je voor de geroemde veiligheid, het vertrouwen en de veelzijdigheid van Microsoft Azure en Microsoft Teams. 


Ons team van specialisten werkt aan onderscheidende innovaties. Bij ons betaal je als je dat wilt per seconde voor de cloud en reken je niets af voor wat je niet nodig hebt. Je hebt wél een schaalbare oplossing met de beste beveiliging, zonder dat je daarvoor premium prijzen betaalt.

Microsoft Azure: hypercloud voor het MKB

Microsoft Azure is de veiligste en meest veelzijdige hypercloud. En de duurste, als je de kosten berekent per werkplek. Dat wil zeggen, als je alle functies van de cloud 24/7 zou gebruiken. Wij helpen je alleen te betalen voor wat je echt gebruikt. Zodat je onderaan de streep juist goedkoper uit bent.
Je betaalt alleen voor werkplekken die zijn ingelogd en wij schalen makkelijk met je mee bij zowel groei als krimp. Je kiest voor beveiliging op topniveau en ontgrendelt mogelijkheden voor bijvoorbeeld online 3D tekenen en andere (zeer) geavanceerde clouddiensten.
Wij maken Microsoft Azure betaalbaar voor het MKB. Jij profiteert van cloudwerkplekken met de maximale (ISO)certificering en de beste realtime bewaking door tientallen beveiligingsspecialisten, vanuit de meest professionele datacenters met 5 miljoen servers.

Hoi,

Ik ben Robbert de Oude , IT Specialist bij NetGroep en ik begeleid je met alle liefde naar een geweldige werkomgeving.

Maak een afspraak
Robbert de Oude

Planning en assessment

Wij beoordelen uw huidige IT-infrastructuur, applicaties en gebruikersvereisten en stellen een gedetailleerd implementatieplan op voor Azure Virtual Desktop, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Omgeving opzetten


Wij richten uw Azure-omgeving in, configureren netwerkverbindingen en zetten de benodigde virtuele machines en opslag op voor uw Azure Virtual Desktop-implementatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Applicaties en data migreren

Wij zorgen voor een naadloze migratie van uw applicaties en data naar Azure Virtual Desktop, zodat u uw bestaande workflows kunt behouden zonder downtime of gegevensverlies.

Beheer en optimalisatie


Wij bieden doorlopend beheer en monitoring van uw Azure Virtual Desktop-omgeving en voeren optimalisaties uit om de prestaties, beveiliging en kosten te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creëert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

Lees meer

Veel gestelde vragen over Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop is een cloudgebaseerde virtuele desktopinfrastructuur (VDI) die u in staat stelt Windows- en Linux-desktops en -apps op elk apparaat uit te voeren. Het biedt beveiligde, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven van elke omvang.

AVD is geïntegreerd met het Azure-platform en biedt unieke voordelen zoals elasticiteit, kostenoptimalisatie en naadloze integratie met Microsoft 365 en andere Azure-services.

AVD ondersteunt Windows 10, Windows Server, Windows 7 (met Extended Security Updates) en Linux-gebaseerde besturingssystemen.

Ja, u kunt uw bestaande applicaties en data migreren naar AVD, wat zorgt voor een soepele overgang zonder downtime of gegevensverlies.

AVD biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Azure Active Directory-integratie, multi-factor authenticatie, versleuteling van gegevens en inzicht in beveiligingsrisico’s.

AVD kan op bijna elk apparaat worden gebruikt, inclusief Windows, macOS, iOS, Android en HTML5-webbrowsers.

AVD biedt uitstekende prestaties, zelfs over trage of onbetrouwbare netwerkverbindingen, dankzij geoptimaliseerde protocollen zoals Remote Desktop Protocol (RDP) en RemoteFX.

Ja, AVD kan worden geïntegreerd met andere cloud- en on-premises infrastructuur, waardoor u flexibiliteit en keuze hebt in uw IT-omgeving.

AVD biedt hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid door gebruik te maken van Azure’s wereldwijde datacenterinfrastructuur en automatische load balancing.

Ja, u kunt uw bestaande beveiligings- en beheertools integreren met AVD, waardoor u een consistente beveiligings- en beheerervaring krijgt.

AVD ondersteunt een breed scala aan applicaties, van productiviteitssoftware tot grafisch intensieve 3D-applicaties en alles daartussenin.

Ja, u kunt voorwaardelijke toegangsbeleid implementeren om de toegang tot AVD te beperken op basis van locatie, apparaattype, gebruikersgroep en andere criteria.

AVD maakt gebruik van Azure’s ingebouwde back-up- en disaster recovery-oplossingen, zoals Azure Backup en Azure Site Recovery, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een calamiteit.