Over NetGroep

Wie zijn wij?

Bij NetGroep zijn we gepassioneerd over het bieden van de beste ICT-oplossingen voor jouw organisatie. Als gespecialiseerd ICT dienstverlenend bedrijf, ligt onze focus op Microsoft Azure. Ons team van experts beschikt over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Azure en helpt je graag bij het vinden van de oplossing die het beste past bij jouw organisatie.

Bij NetGroep geloven we in de kracht van samenwerking. Onze experts werken nauw samen met jouw organisatie om een diepgaand inzicht te krijgen in de behoeften van jouw organisatie. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en bieden op basis daarvan advies en ondersteuning om jouw bedrijf efficiënter, veiliger en productiever te maken.

Naast onze specialisatie in Microsoft Azure, bieden wij ook telefonie oplossingen aan middels Cisco en Microsoft Teams. Onze experts kunnen jou helpen met de integratie van telefonie in jouw organisatie en zorgen ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn.

Bij NetGroep geloven we in de toekomst en daarom bieden wij ook slimme oplossingen op het gebied van domotica. Wij integreren Loxone domotica in kantoor- en recreatieomgevingen, waardoor jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Deze oplossing zorgt voor meer efficiëntie en productiviteit en bespaart jouw organisatie tijd en geld.

NetGroep heeft twee kantoren, in Rotterdam en Zierikzee. Dit betekent dat we een landelijke dekking hebben en jouw organisatie overal kunnen ondersteunen. We zijn altijd dichtbij en altijd bereikbaar om jou te helpen bij het oplossen van ICT-problemen en het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Kies voor NetGroep als jouw ICT partner en ervaar de voordelen van een efficiënter, veiliger en betrouwbaarder netwerk. Ons team van experts staat voor jou klaar en denkt graag met jou mee. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

.

Maak een afspraak