Microsoft Azure specialisten

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw overstap naar de cloud met Microsoft Azure? Zoek dan niet verder, want Netgroep heeft alles in huis wat je nodig hebt!

Bij Netgroep zijn we gespecialiseerd in Microsoft Azure en hebben we een unieke integratie met dit platform. Wist je dat we ook per seconde betalingen aanbieden, zodat je nooit teveel betaalt? Dat is toch geweldig?!

We hebben al talloze bedrijven geholpen bij hun overstap naar de cloud en hebben daarom veel ervaring op dit gebied. Of je nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of een op maat gemaakte cloudoplossing, wij hebben de kennis en expertise die nodig is om jouw bedrijf naar de cloud te brengen.

Bij Netgroep geloven we in maatwerkoplossingen. We begrijpen dat ieder bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om het migreren van jouw huidige IT-infrastructuur naar de cloud of om het ontwerpen van een nieuwe, op maat gemaakte cloudoplossing, wij hebben de kennis en expertise die nodig is om jouw bedrijf naar de cloud te brengen.

Maar waarom zou je nu voor Netgroep kiezen? Dat is simpel! Onze jarenlange ervaring in het werken met Microsoft Azure, onze unieke integratie met dit platform en onze op maat gemaakte oplossingen maken ons de beste keuze voor jouw overstap naar de cloud.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen om jouw bedrijf naar de cloud te brengen met behulp van Microsoft Azure. Ons team van experts staat voor je klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces. We kijken er naar uit om jouw bedrijf naar de cloud te brengen!

Hoi,

Ik ben Kaz Roelfsema, Sales concultant bij NetGroep en ik begeleid je met alle liefde naar een optimale oplossing.

Maak een afspraak

On Premise

Jullie bedrijf werkt voornamelijk met lokaal geïnstalleerde applicaties die enkel toegankelijk zijn vanuit het kantoor. Dit betekent dat medewerkers fysiek op kantoor moeten zijn om toegang te krijgen tot belangrijke tools en gegevens.

Cloud desktop

Jullie hebben de overstap gemaakt naar een virtuele desktop-oplossing, waarop applicaties bereikbaar zijn vanaf externe locaties. Dit stelt medewerkers in staat om op afstand te werken en toegang te hebben tot bedrijfsbronnen via een beveiligde verbinding.

Hybride

Binnen jullie organisatie werken sommige collega’s met een extern bureaublad, terwijl anderen volledig met cloud-applicaties werken. Dit biedt meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om verschillende manieren van werken te combineren, afhankelijk van de behoeften van individuele medewerkers en teams.

Moderne werkplek

Jullie hebben een geïntegreerde, cloud-gebaseerde werkomgeving geïmplementeerd, waarbij alle applicaties naadloos met elkaar samenwerken vanuit een centraal dashboard. Medewerkers kunnen gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot alle benodigde tools en informatie, ongeacht hun locatie, wat zorgt voor betere samenwerking en productiviteit.

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creëert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

Lees meer

Veel gestelde vragen over Azure

Microsoft Azure is een cloud computing-platform en -service van Microsoft, waarmee bedrijven en ontwikkelaars infrastructuur, applicaties en diensten kunnen bouwen, implementeren en beheren. Het biedt een breed scala aan oplossingen, zoals Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS).

Azure biedt een breed scala aan diensten en functies, waaronder virtuele machines, opslag, databases, netwerken, analyse, kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT), beveiliging en identiteitsbeheer. Deze diensten stellen gebruikers in staat om schaalbare en betrouwbare applicaties en infrastructuur te bouwen en te beheren.

Azure biedt diverse voordelen, zoals kostenbesparing, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, wereldwijde dekking en beveiliging. Het stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderende marktbehoeften, terwijl ze profiteren van de expertise en investeringen van Microsoft op het gebied van beveiliging en compliance.

Azure onderscheidt zich van andere cloudproviders door zijn diepe integratie met andere Microsoft-producten, een groot aantal certificeringen en nalevingsstandaarden, en een wereldwijd netwerk van datacenters. Bovendien heeft Microsoft een sterke focus op beveiliging, innovatie en het ondersteunen van hybride cloudscenario’s.

De prijsstructuur van Azure is gebaseerd op pay-as-you-go, wat betekent dat je alleen betaalt voor de resources die je daadwerkelijk gebruikt. Er zijn ook kortingen en aanbiedingen beschikbaar voor langdurig gebruik, vooraf betalen en het reserveren van capaciteit.

Azure Functions is een serverloze compute-service die je in staat stelt om gebeurtenisgestuurde code uit te voeren zonder je zorgen te hoeven maken over de onderliggende infrastructuur. Je betaalt alleen voor de uitvoeringstijd van je functies, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor het bouwen van schaalbare en responsieve applicaties.

Microsoft neemt beveiliging en privacy zeer serieus en heeft strenge beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om je gegevens te beschermen. Azure biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals versleuteling, netwerkbeveiliging en identiteits- en toegangsbeheer. Bovendien voldoet Azure aan talrijke internationale en regionale nalevingsnormen.

Azure biedt verschillende opslagoplossingen, zoals Azure Blob Storage (voor ongestructureerde gegevens), Azure File Storage (voor gedeelde bestanden), Azure Table Storage (voor NoSQL-gegevens) en Azure Disk Storage (voor persistente schijven). Deze opslagoplossingen zijn ontworpen om flexibel, schaalbaar en duurzaam te zijn.

Azure Active Directory (AD) is een cloudgebaseerde identiteits- en toegangsbeheerservice die gebruikersauthenticatie en autorisatie mogelijk maakt voor toepassingen en services. Het biedt functies zoals single sign-on (SSO), multi-factor authenticatie (MFA) en geavanceerd identiteitsbeheer.

Azure DevOps is een verzameling van ontwikkelings-, samenwerkings- en applicatielifecycle management tools die ontwikkelaars helpt bij het plannen, bouwen, testen, implementeren en onderhouden van software. Het omvat functies zoals Azure Boards, Azure Repos, Azure Pipelines, Azure Test Plans en Azure Artifacts.