Wat is Microsoft Intune?

Beheer in de Cloud!

Microsoft Intune is een krachtige, cloudgebaseerde oplossing die speciaal is ontworpen voor eindpuntbeheer. Het is een essentieel onderdeel van de Microsoft Endpoint Manager en biedt een overzicht van alle gebruikte apparaten binnen uw cloudomgeving.

Beheer van Apparaten en Apps

Met Microsoft Intune kunt u de toegang van gebruikers beheren en het beheer van apps en apparaten vereenvoudigen. Of het nu gaat om pc’s, laptops, smartphones of tablets, Intune heeft het allemaal onder controle.

Veilig en Betrouwbaar

Als IT-beheerder kunt u met Intune de veiligheid van uw bedrijfsgegevens waarborgen. Het stelt u in staat om te bepalen hoe uw bedrijfsgegevens worden gedeeld tussen gebruikers en apparaten.

Toekomst van IT-beheer

Ontdek de toekomst van IT-beheer met Microsoft Intune. Het is meer dan alleen een tool; het is een strategische oplossing die u helpt bij het navigeren in de steeds veranderende wereld van technologie.

Bij NetGroep begrijpen we de waarde van efficiënt en effectief IT-beheer. Daarom bieden we u de beste oplossingen, zoals Microsoft Intune, om uw IT-beheer te vereenvoudigen en te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

Hoi,

Ik ben Robbert, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Robbert de Oude