Wat is MDM?

Beheer en beveilig

Mobile Device Management, beter bekend als MDM, is een essentiële tool voor moderne bedrijven. Het stelt IT-beheerders in staat om controle uit te oefenen, beveiliging te waarborgen en beleid af te dwingen op smartphones, tablets en andere eindpunten binnen hun organisatie.

MDM-softwareplatforms identificeren automatisch netwerkapparaten, beheren hun configuraties en ondersteunen gebruiksgemak. Dit proces is cruciaal voor het handhaven van de productiviteit van een mobiele werkkracht, terwijl tegelijkertijd de veiligheid en beveiliging van bedrijfsgegevens worden gewaarborgd.

Het beheer van mobiele apparaten gaat verder dan alleen smartphones en tablets. Het omvat ook laptops en andere draagbare apparaten die worden gebruikt binnen organisaties. Met MDM kunt u alles beheren over deze apparaten, waardoor u een naadloze en veilige mobiele ervaring voor uw werknemers kunt garanderen.

Bij NetGroep begrijpen we de waarde van efficiënt en effectief mobiel apparaatbeheer. Onze MDM-oplossingen zijn ontworpen om uw IT-beheerders de controle te geven die ze nodig hebben om de mobiele apparaten van uw organisatie veilig en productief te houden.

Hoi,

Ik ben Robbert, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Robbert de Oude