De Online Werkplek

Maximale flexibiliteit

Online Werken: Overal Toegang met NetGroep

Bij NetGroep, gevestigd in Zierikzee, Zeeland, bieden we online werkplekken waarbij al uw bestanden en bedrijfssoftware in de cloud staan. Dit betekent dat u overal toegang heeft tot uw systemen en flexibel kunt werken, waar en wanneer u maar wilt. Wij zijn uw ICT-manager, op afstand maar altijd dichtbij.

Complete Werkplek in de Cloud

Met onze online werkplekken kunt u veilig en ongestoord werken waar u maar wilt. Alle ICT-zaken zijn geregeld en uw data staat veilig in ons eigen datacenter.

Online Werkplekken voor Iedereen

De dagen dat we uitsluitend op kantoor werkten zijn voorbij. Met onze cloudproducten is het mogelijk om een online werkplek te creëren en te werken waar u wilt. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van uw medewerkers en efficiënt werken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Moderne Ondernemers Werken Online

Moderne ondernemers zijn niet afhankelijk van een vaste werkplek en zijn niet gebonden aan tijd of plaats. Deze ondernemers werken efficiënter, sneller en productiever met een virtuele werkplek. Zo besparen ze daarmee tijd én geld. Onvoorspelbare en telkens terugkomende ICT-investeringen behoren met een online werkomgeving voorgoed tot het verleden.

Wat is het Verschil tussen een Online Werkplek en Office 365?

Met een virtuele werkplek zet u de gehele ICT-automatisering in de cloud, inclusief uw bedrijfssoftware en -applicaties. Met Office 365 draaien alleen uw Office-pakketten zoals bijvoorbeeld Excel, Word en PowerPoint in de cloud.

Is Werken in de Cloud Wel Veilig?

Als professionele ICT-dienstverlener en cloudprovider waken wij over uw online veiligheid. De protocollen en werkwijze van NetGroep garanderen dat uw gegevens beschermd zijn. Over security hoeft u zich dus geen zorgen te maken, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen ‘zaken’.

Hulp Nodig bij een Digitale Werkplek?

Omdat we werken vanuit ons eigen datacenter zijn we paraat als dat nodig is. Bij problemen of storingen met uw online werkplek is een telefoontje of e-mail naar onze servicedesk voldoende.

Neem contact op

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! We beantwoorden al uw vragen!