Digitale Werkplek | NetGroep

De werkplek specialist

De Digitale Werkplek van NetGroep

Bij NetGroep bieden we een digitale werkplek waarbij al uw bedrijfsapplicaties samenkomen op één overzichtelijke startpagina. Onze digitale werkplek is afgestemd op individuele gebruikers en biedt een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties. Dankzij de rol-gebaseerde applicatietoegang kunnen specifieke groepen of gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de benodigde applicaties, waardoor zowel controle als snelheid van werken behouden blijven.

Veilig en Betrouwbaar

Onze digitale werkplek is gecertificeerd volgens ISO27001 en NEN7510, wat betekent dat de beveiliging van data, systemen en persoonsgegevens optimaal is. Bovendien voldoet de werkplek altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Verhoog Productiviteit

Met onze digitale werkplek kunnen uw medewerkers efficiënt werken, ongeacht hun locatie. Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal, waardoor met slechts één klik toegang kan worden verkregen tot alle applicaties. Of het nu gaat om bekende SaaS-applicaties of oudere applicaties zonder updates, alles werkt binnen de digitale werkplek..

Altijd en Overal Bereikbaar

Onze digitale werkplek is altijd en overal bereikbaar met een internetverbinding op verschillende apparaten. U kunt offline werken in bestanden en op het moment dat u weer een internetverbinding heeft, volgt er een synchronisatie die zorgt dat de bestanden bijgewerkt worden in de cloudomgeving van uw digitale werkplek.

Uw Bedrijfsgegevens Staan Veilig Opgeslagen

Bij NetGroep is de data van uw digitale werkplek vanzelfsprekend veilig. Er is een beveiligde verbinding beschikbaar naar uw werkplek en uw gegevens blijven enkel beschikbaar binnen uw werkplek. U bent altijd veilig online.

Aan de slag met NetGroep

Interesse in onze digitale werkplek oplossing? Vraag direct een live-demo aan van onze omgeving. Vul onderstaand formulier in en onze experts zullen contact met u opnemen voor een live demo van onze digitale werkplek.