Ontdek Express Route bij NetGroep

Super snel

Wat is een Express Route?

Een Express Route is een speciale dienst die een directe en privéverbinding biedt tussen uw on-premises datacenters en het Azure Cloudplatform. Deze verbinding gaat niet via het openbare internet, wat resulteert in een betrouwbaardere, snellere verbinding met consistente wachttijden en betere beveiliging dan standaard internetverbindingen.

Waarom kiezen voor Express Route?

Bij NetGroep begrijpen we dat snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid cruciaal zijn voor uw bedrijfsnetwerk. Met Express Route kunt u profiteren van een directe koppeling tussen uw bedrijfsnetwerk en het Azure Cloudplatform. Dit betekent dat uw gegevens niet via het openbare internet hoeven te reizen, waardoor de kans op vertragingen en beveiligingsrisico’s wordt verminderd.

Express Route bij NetGroep

Als specialist in data verbindingen, maakt NetGroep het voor u mogelijk om te profiteren van de voordelen van Express Route. Wij bieden u de snelheid en betrouwbaarheid die nodig is om uw bedrijf soepel te laten draaien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Express Route uw bedrijf kan helpen.

Hoi,

Ik ben Rick, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Rick Bosch