Online Werkplek | NetGroep Zierikzee

De online werkplek

Online Werkplek | NetGroep Zierikzee

NetGroep, gevestigd in Zierikzee, Zeeland, is uw betrouwbare partner voor het inrichten van uw volledige ICT-omgeving. Onze online werkplek is een allesomvattend pakket van ICT-diensten, ontworpen om aan alle behoeften van uw team te voldoen, of ze nu thuis, op kantoor of op hun favoriete uitje werken.

Onze Online Werkplek

Onze online werkplek stelt u centraal. Het is ontworpen om u een zorgeloze werkervaring te bieden, met snelle laptops, een veilige IT-omgeving en alle Microsoft-apps die u nodig heeft om productief te zijn. Onze online werkplek is draagbaar en brengt uw hoofd in de wolken. Hier is hoe we dat doen:

  • Producten: We bieden de beste hardware en software op de markt.
  • Mensen: Onze IT-experts bieden persoonlijke ondersteuning.
  • Beveiliging: We zorgen voor een veilige IT-omgeving.

Alles wat u nodig heeft, is de online werkplek

Onze online werkplek is de basis van uw dagelijkse werkzaamheden. Van de benodigde software tot apparaten, we zorgen ervoor dat u elke dag zorgeloos en slim aan de slag kunt.

Online Samenwerken in de Cloud

Het grote voordeel van onze online werkplek is dat collega’s altijd online kunnen samenwerken via de cloud. Iedereen heeft toegang tot de aan hen toegewezen mappen en software. Ook kunt u gemakkelijk samenwerken in hetzelfde online document, dat direct online wordt opgeslagen. Het enige wat u nodig heeft is een (zakelijke) laptop en uw inloggegevens. En het mooiste van alles? Wij regelen alles op de achtergrond. IT was nog nooit zo eenvoudig.

Online Werkplekken voor Bedrijven

Onze online werkplek is de basis voor de groei van uw bedrijf. Iedereen werkt volgens dezelfde standaard in de cloud. Door een koppeling met Microsoft 365, heeft iedereen na één keer inloggen toegang tot een zakelijk bureaublad en alle bedrijfsgegevens.

Neem contact op

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! We beantwoorden al uw vragen!