Office 365 Ondersteuning

Van begin tot eind

Uw Partner voor Probleemloze Implementatie en Ondersteuning

Bij NetGroep begrijpen we dat de implementatie van Office 365 voor uw bedrijf een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide zakelijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw overgang naar Office 365 soepel en kostenefficiënt verloopt.

Waarom Kiezen voor NetGroep?

Als specialist in de zakelijke markt, verzekeren wij u van een probleemloze installatie van Office 365. Onze diensten omvatten niet alleen de implementatie, maar ook het beheer van uw Office 365 omgeving. Wij bieden oplossingen op maat die aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

Onze Diensten

1. Inventarisatie

Samen met u inventariseren we welke variant van Office 365 het beste aansluit bij de wensen en eisen van uw bedrijf. We helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat u het meeste uit uw Office 365 abonnement haalt.

2. Implementatie

Als IT-servicebedrijf regelen we de instellingen voor alle werknemers en systemen. Zo kan iedereen probleemloos gebruikmaken van de nieuwste programma’s.

3. Beheer op Afstand

Wij verzorgen op afstand het IT-netwerkbeheer, de gewenste updates, het aanpassen van instellingen of het toevoegen en/of verwijderen van accounts.

Neem Contact Op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail, of vul ons contactformulier in.

Hoi,

Ik ben Robbert, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Robbert de Oude