Netwerkbeheer voor MKB door NetGroep in Zeeland

Midden en klein bedrijf

NetGroep, uw IT-specialist

Als MKB-ondernemer wilt u een betrouwbare partner voor al uw ICT-behoeften. Bij NetGroep, gevestigd in Zierikzee, Zeeland, staan we klaar om u te helpen. Onze netwerkbeheerders kunnen al uw ICT-gerelateerde vragen beantwoorden. Ze zorgen ervoor dat uw apparaten naar behoren functioneren, dat uw Wi-Fi-signaal sterk is en dat uw software up-to-date is. Ze grijpen ook direct in als er een fout dreigt op te treden, zodat u zich onbezorgd op uw werk kunt concentreren.

Onbezorgd Ondernemen met NetGroep

Als MKB’er wilt u dat alles perfect functioneert zodat alle bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Dat is precies waar onze netwerkbeheerders voor zorgen. Ze voeren dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit en monitoren het systeem om mogelijke storingen of crashes direct te kunnen voorkomen of oplossen. Uw medewerkers kunnen bij onze netwerkbeheerders terecht voor alle ICT-gerelateerde vragen. Dat is netwerkbeheer voor het MKB door NetGroep!

Wij Denken Met U Mee

Bij NetGroep denken we met u mee. We adviseren u over handige en kostenbesparende randapparatuur en de software die u nodig heeft. Als we deze gaan implementeren, nemen we de levering, installatie en het onderhoud volledig uit handen. We zorgen ervoor dat uw netwerk op locatie toegankelijk is en kunnen per medewerker filteren wie op afstand wel en geen toegang krijgt tot uw netwerkoplossingen.

Ondersteuning op Afstand

U hoeft geen ruimte vrij te maken voor onze medewerkers. Na de installatie en het inrichten op locatie kunnen we de meeste werkzaamheden op afstand voor u uitvoeren. Dit doen we met de inzet van slimme software. Want voorkomen is beter dan genezen! Zo krijgt ICT ook voor u betekenis.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van netwerkbeheer? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team in Zierikzee, Zeeland. Onze ICT-professionals staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.