Online Werkplek

Veilig en zeker

Online Werkplek vanaf €34,99 bij NetGroep

Bij NetGroep bieden we betaalbare online werkplekken in de cloud, aangepast aan uw specifieke behoeften en inclusief uw eigen bedrijfsapplicaties. Wij garanderen een snelle en stabiele werkplek, met een gedegen projectplanning en testperiode voor de oplevering. Uw data wordt veilig en versleuteld opgeslagen bij ons.

De voordelen van NetGroep

  • Meer dan 2500 tevreden gebruikers
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Aanvullende diensten

Naast onze online werkplekken bieden we ook aanvullende diensten aan zoals digitale telefonie, hosted exchange, managed wifi, online back-up en internetverbindingen.

Waarom kiezen voor Online Werkplekken bij NetGroep?

en virtuele werkplek is een moderne en functionele cloudoplossing voor uw zakelijke omgeving. Door het gebruik van digitale werkplekken neemt de productiviteit, flexibiliteit en efficiëntie binnen uw organisatie toe terwijl de kosten sterk afnemen. NetGroep biedt u een slimme Online Werkplek waar verregaande vormen van maatwerk voor de ideale gebruikerservaring zorgen. Daarnaast bieden de zekerheden van veilige data en het 24/7 persoonlijke serviceniveau van NetGroep u vele voordelen.

Altijd en overal bereikbaar op ieder device

Uw Online Werkplek is altijd en overal bereikbaar met een internetverbinding op verschillende apparaten. Bij NetGroep heeft u een unieke toevoeging: u kunt offline werken in bestanden en op het moment dat u weer een internetverbinding heeft, volgt er een synchronisatie die zorgt dat de bestanden bijgewerkt worden in de cloudomgeving van uw Online Werkplek.

Uw bedrijfsgegevens staan veilig opgeslagen

Bij NetGroep is de data van uw Online Werkplek vanzelfsprekend veilig middels een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie (uniek in onze sector) en in een Nederlands datacenter opgeslagen. Er is een beveiligde verbinding beschikbaar naar uw werkplek en uw gegevens blijven enkel beschikbaar binnen uw werkplek. U bent altijd veilig online.

Neem contact op

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! We beantwoorden al uw vragen!