Welkom bij NetGroep – Uw ICT-partner in de van Nelle Fabriek

Lokaal geregeld

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven worden aangedreven door innovatie. Gevestigd in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam, bieden wij een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken, domotica en cloudoplossingen. Wij zijn er om onze klanten volledig te ontzorgen.

Uw Microsoft Azure-specialisten

Als gespecialiseerde Azure-experts zijn we klaar om uw bedrijf te helpen groeien en innoveren. We kijken slim naar clouddiensten, zodat u kosten bespaart zonder in te leveren op veiligheid, vertrouwen en veelzijdigheid. Bij ons betaalt u per seconde voor de cloud en rekent u niets af voor wat u niet nodig heeft.

Meer dan alleen IT

Naast IT-diensten bieden we ook betrouwbaar internet, volledig beheerde WIFI-netwerken, snelle 4G/5G-oplossingen, VoIP in de cloud van KPN, zakelijke Microsoft Teams-oplossingen, SIP trunks en domotica voor op kantoor, in de recreatiesector of in de woningbouw.

Samenwerken met NetGroep

Ons team van specialisten creëert nieuwe oplossingen en adviseert over innovatieve mogelijkheden. We werken snel, hanteren korte lijnen en dagen onszelf altijd uit om voorop te lopen in de ontwikkelingen. Onze klanten zijn tevreden en we zijn trots op de langdurige relaties die we met hen hebben opgebouwd.

Hoi,

Ik ben Robbert, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Robbert de Oude