IT Security Scan

Veiligheid Eerst

Veiligheid en Privacy: Onze Prioriteit

In de wereld van IT is het essentieel om regelmatig een Security Scan te laten uitvoeren door specialisten. Bedreigingen zoals ransomware, virussen, DDoS-aanvallen, hackers en datalekken zijn helaas een realiteit voor veel ondernemers. Bij NetGroep begrijpen we dat veiligheid en privacy van cruciaal belang zijn, maar ook complex kunnen zijn om zelf te organiseren.

Onze Aanpak: Grondige Analyse en Deskundig Advies

Met de NetGroep Security Scan analyseren we uw IT-infrastructuur grondig. We zorgen ervoor dat uw systemen veilig en afgeschermd zijn, in overeenstemming met de huidige privacywetgeving. Onze IT-experts adviseren u ook over mogelijke aanpassingen en verbeteringen om uw infrastructuur optimaal te beveiligen.

Meer dan Techniek: Wij Beoordelen ook Uw Procedures

Onze Security Scan gaat verder dan alleen technische aspecten. We kijken ook naar uw procedures: zijn ze voldoende en worden ze daadwerkelijk gevolgd? We begrijpen dat organisaties kwetsbaar kunnen zijn als het gaat om privacykwesties. Daarom helpen we u om mogelijke boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens te voorkomen.

Neem Contact op met Onze Experts

Als u een Security Scan wilt laten uitvoeren, staan onze experts voor u klaar voor een grondige analyse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat ons u helpen bij het verhogen van de veiligheid van uw IT-infrastructuur.

Hoi,

Ik ben Robbert, IT expert bij NetGroep

Maak een afspraak
Robbert de Oude